Poziv za dodjelu kompostera na korištenje

Općina Vrsi će mještanima  zainteresiranima za samostalno izvođenje kompostiranja bio otpada iz kućanstva i vrta u vlastitim okućnicama, dodijeliti kompostere (ukupno 900 komada). Pogodni su za kompostiranje otpada iz kućanstva i vrta. Konstrukcija kompostera omogućuje njegovu uporabu ljeti i zimi. Jednostavno se montiraju bez uporabe alata.

Pravo na dodjelu kompostera imaju evidentirani korisnici Čistoće d.o.o., Zadar. Svaki korisnik ima pravo na dodjelu jednog (1) kompostera.

Napomena:

  • Pri preuzimanju komposetera je obvezan potpis i osobna iskaznica,
  • Komposter se daje samo korisnicima koji su na listi (evidentirani korisnici Čistoće d.o.o., Zadar),
  • Korisnici kojima je Čistoća d.o.o., Zadar, prethodno već dodijelila komposter, nemaju pravo na dodjelu kompostera po ovom pozivu
  • Uz osobno preuzimanje, mještani također mogu zadužiti i drugu osobu koja će u njihovo ime preuzeti kantu, a ta druga osoba će upisati svoj OIB i dati svoj potpis.

Kompostere se mogu preuzeti u Vrsima, kod vatrogasnog doma, Put gospe od Jasenova 16, od 26. siječnja 2022. godine od 9:00 do 12:00h.Korisnici također mogu preuzeti i spremnik za reciklabilni otpad u isto vrijeme ako ga do sada nisu preuzeli.


Skip to content