Savjetovanje s zainteresiranom javnošću – Nacrt Prijedloga I. izmjena i dopuna programa održavanja objekata komunalne infrastrukture u Općini Vrsi u 2022. godini

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Prijedloga I. izmjena i dopuna programa održavanja objekata komunalne infrastrukture u Općini Vrsi u 2022. godini.

Dokument za savjetovanje možete pogledati ovdje:

Tema savjetovanja je: donošenje Prijedloga I. izmjena i dopuna programa održavanja objekata komunalne infrastrukture u Općini Vrsi u 2022. godini.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u svrhu donošenja Prijedloga I. izmjena i dopuna programa održavanja objekata komunalne infrastrukture u Općini Vrsi u 2022. godini.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju o Prijedloga I. izmjena i dopuna programa održavanja objekata komunalne infrastrukture u Općini Vrsi u 2022. godini, dostavom svojih prijedloga, mišljenja i primjedbi na adresu e-pošte: opcina@vrsi.hr

Savjetovanje je otvoreno do: 03.11.2022. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Skip to content