Nabavljen novi stroj za efikasniji rad

Općina Vrsi je u sklopu programa Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2018. godinu  nabavila novi kombinirani stroj-rovokopač/utovarivač s priključcima. Ukupna vrijednost stroja je 731.250,00 HRK. Nabava stroja je sufinancirana od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja s 284.000,00 HRK. Općina Vrsi nabavku stroja je sufinancirala s 447.250,00 HRK.

Za nabavku stroja održan je otvoreni postupak javne nabave br. 2018/S 0F2-0028474 koji je javno dostupan putem Elektroničkog oglasnika javne nabave.

Poticanjem razvoja komunalnog gospodarstva potiču se aktivnosti na projektima koji će pridonijeti visokoj razini obavljanja komunalnih djelatnosti i isporuci komunalnih usluga, te aktivnosti na projektima koji će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području Općine Vrsi.

Nabavkom novog stroja s priključcima značajno će se povećati efikasnost održavanja i unaprjeđenja komunalne infrastrukture.

 

Skip to content