Ukinute propusnice u Zadarskoj županiji

Općina Vrsi je prihvatila prijedlog županijskog stožera civilne zaštite o slobodnom kretanju unutar Zadarske županije. Odluka županijskog stožera donesena je temeljem mišljenja epidemiološke službe ZJZ Zadarske županije te uz odluku lokalnih samouprava, te je županijski stožer uputio prijedlog stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske o ukidanju propusnica na području Zadarske županije. Temeljem upućenog prijedloga stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Zadarske županije.

Donošenjem navedene Odluke, stanovnici Zadarske županije od 20.04.2020. godine mogu se bez propusnice slobodno kretati po županiji i putovati na sve otoke u području županije, dok za stanovnike koji nisu sa područja Zadarske županije vrijede dosadašnje Odluke i upute.

Molimo naše mještane da se i dalje ponašaju odgovorno i da se pridržavaju mjera koje su na snazi kako bismo zaštitili sebe, svoje obitelji i sumještane.

Skip to content