Obavijest o podjeli kanti za reciklabilni otpad

Obavještavaju se mještani Općine Vrsi da će od 2. 11. 2021. godine dijeliti kante za reciklabilni otpad po domaćinstvima na području Općine Vrsi. Mještani koji imaju zelene kante za komunalni otpad dobit će i kante s narančastim poklopcem za skupljanje reciklabilnog otpada

Podjela će započeti od mjesta Poljica, a ovisno o vremenskim uvjetima završetak podjele očekuje do kraja prosinca.

Napomena:

  • Pri preuzimanju spremnika je obvezan potpis i osobna iskaznica,
  • Spremnik se daje samo korisnicima koji su na listi,
  • Uz osobno preuzimanje, mještani također mogu zadužiti i drugu osobu koja će u njihovo ime preuzeti kantu, a ta druga osoba će upisati svoj OIB i dati svoj potpis,
  • Korisnik koji ima dva zelena spremnika na istoj šifri kupca dobiva jedan reciklabilni spremnik.

Podjelom po kućama želi pomoći mještanima da što jednostavnije preuzmu novu kantu, a svi ostali koji ne preuzmu kante za vrijeme podjele, naknadno će moći preuzeti kante o ćemo će se dati posebna obavijest.

Napomena:

O datumu početka odvoza reciklabilnog otpada, pomoću kanti s narančastim poklopcem, svoje će korisnike obavijestiti Čistoća Zadar. Iz čistoće Zadar napominju da se reciklabilni otpad još neće odvoziti, već će se još neko vrijeme koristiti žute i plave vreće za plastiku i papir kao i do sada.

Mještani koji se nisu našli na popisu dužni su obavijestiti Čistoću Zadar kako bi mogli biti upisani u popis i dobiti kantu za reciklabilni otpad. Kante će se za sada dijeliti samo fizičkim osobama, odnosno kućanstvima.

Skip to content